RIKTIG MANNSKAP FOR JOBBEN

Om oss

Når det gjelder elektriske installasjoner, gjør vi alt vi kan for å gjøre drømmene dine til virkelighet. Vi kan hjelpe deg med alt fra helt nye installasjoner til renoveringer, eller fiksering av avvik som oppdages ved inspeksjoner. Vi har dekket deg for belysning, sikringsbokser, EV-ladere, gulvvarme og mye mer. Vi kan bytte en lyspære eller koble om hele hjemmet ditt, det er ingen jobb for stor eller for liten for teamet vårt!

__wf_reserved_arv

Alle våre tjenester utføres i henhold til gjeldende byggeregler i Norge. Vi har alle kvalifikasjonene fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) som er nødvendige for å drive en elektrisk virksomhet i Norge. Alle våre ansatte har betydelig erfaring i bransjen, noe som betyr at vi kan håndtere selv de vanskeligste prosjektene. Vi bruker materialer fra pålitelige leverandører, noe som betyr at vi leverer tjenester av høyeste kvalitet til en rimelig pris.

«Vi leverer tjenester av høyeste kvalitet til en rimelig pris.»

Hjemmet ditt skal være et behagelig sted for deg og din familie, for at dette skal være mulig, må den elektriske installasjonen fungere riktig. Derfor er vi tilgjengelige 24 timer i døgnet, og tilbyr både bolig- og kommersielle elektriske tjenester. Vi har en historie med å være svært pålitelige for nødsituasjoner etter arbeidstid. Vårt mål er å bli det valgte elektriske selskapet og gi våre kunder pålitelige tjenester til en overkommelig pris. Vi ønsker å overgå våre kunders forventninger gjennom kundeservice av høy kvalitet og pålitelige, trygge og energieffektive løsninger.

VÅR HISTORIE

__wf_reserved_arv

Vårt firma ble etablert i 2021 og vokser kontinuerlig.

Selskapet ble grunnlagt av Lukasz Srodecki, en lisensiert elektriker, som mottok sin sertifisering for over 20 år siden. Andrzej Dlugaj, profesjonelt ansvarlig for alt arbeidet i selskapet vårt, har jobbet i feltet i over 30 år. Alle våre ansatte er dyktige og erfarne innen elektrobransjen, og ledes av en ledelse som har omfattende kunnskap om elektriske installasjoner.

__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Har du arbeid å gjøre?
Ta kontakt.

Melding
Takk skal du ha!
Beklager! Noe gikk galt.

Vår adresse

Storgata 29, 1850 Mysen
Telefon: 22 23 05 55
E-post: post@itelektro.no