VI GJØR ALT VI KAN FOR Å GJØRE DRØMMENE DINE TIL VIRKELIGHET

Prosjekter

Våre prosjekter

Vi kan hjelpe deg med alt fra helt nye installasjoner til renoveringer eller fiksering av avvik som oppdages under inspeksjoner. Vi har dekket deg for belysning, gulvvarme, smarte hjemmeinstallasjoner, EV-ladere, solcellepaneler, sikringsbokser og mye mer.

__wf_reserved_arv

Interiør

Interiør Vårt mål er å gjøre hjemmet ditt til et komfortabelt og trygt rom for deg og din familie. Vi kan hjelpe deg med alt fra hele installasjonen til individuelle stikkontakter. Kontakt oss for å få et gratis tilbud!

__wf_reserved_arv

Eksteriør

Vi kan hjelpe deg med installasjoner utenfor hjemmet ditt også. Kanskje du ønsker å ha mer lys på ytterveggene dine, eller kanskje du vil installere oppvarming i oppkjørselen for å gjøre vinteren enklere for deg. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne løsninger for utsiden av hjemmet ditt.

__wf_reserved_arv
Utendørs varmekabler

Å forlate komforten i huset ditt og gå ut i kulden kan være vanskelig. Denne kunden bestemte seg for å gjøre vinterdagene enklere.

Les mer
__wf_reserved_arv
Ny installasjon i et hus

Ta en titt på dette prosjektet, en total renovering av et hus. Sluttresultatene etterlot kunden vår veldig fornøyd og økte eiendommens verdi betydelig.

Les mer
__wf_reserved_arv
Ny installasjon og oppdatert utendørsbelysning av en hytte

Sjekk ut et av våre prosjekter i Høgevaarde! Vi installerte utendørsbelysning på hytta for å gjøre det mye koseligere i de mørke og kalde vinternettene.

Les mer
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv
__wf_reserved_arv

Har du arbeid å gjøre?
Ta kontakt.

Melding
Takk skal du ha!
Beklager! Noe gikk galt.

Vår adresse

Storgata 29, 1850 Mysen
Telefon: 22 23 05 55
E-post: post@itelektro.no